Herziene druk Handboek WMO

Geplaatst op

Nadat vorig jaar het eerste Handboek WMO uitkwam bij het Kenniscentrum WMO in Meppel is er onlangs een tweede herziene versie verschenen. In deze druk heb ik samen met Jacobine Kleve een derde hoofdstuk mogen schrijven. Het gaat over “Het helpende netwerk van de cliënt”.  Naast de hoofdstukken over “gespreksvoering” en ‘intervisie”, een mooie aanvulling. Voor belangstellenden, op 13 november is er wederom de landelijke bijscholingsdag voor WMO-consulenten. De auteurs van het ‘intervisie-hoofdstuk’ verzorgen dan een workshop over het onderwerp. Voor informatie zie de site van het Kenniscentrum WMO.

Heeft u een vraag? Neem dan contact op.

Contact

Laatste nieuws

Teamcoaching bij de HAN

In verband met het uitvallen van de trainster bij de opleiding Teamcoaching bij de HAN neemt Han deze taken waar. Fijn dat ik deze klus mag oppakken, een opleiding die […]

Lees meer