Mediation en NLP

Geplaatst op

In het najaar bied ik samen met het Collectief4Mediation de mini-cursus (één dag) Mediation en NLP aan. Met behulp van de vaardigheden die binnen NLP zijn ontwikkeld ben je in staat tot nog meer effectiviteit in je communicatie. Voor mediators dus ook een interessant aanbod. De dag bieden we drie keer aan, in het noorden, oosten en midden van het land. Goed om te weten is dat je er ook nog 6 PE-punten mee kunt halen. Mocht je interesse hebben of je wilt je inschrijven. Op de site van C4M kun je er alles over lezen. Hier is de link:

Mediation en NLP: korte cursus

Laatste nieuws

TEAMCOACHING? Iets voor jou? Han Rottink is op de HAN_University op Applied Sciences een van de twee trainers van de cursus Teamcoaching die 6 februari 2020 weer van start gaat. […]

Lees meer

Heeft u een vraag? Neem dan contact op.

Contact