Mediation en NLP

Geplaatst op

In het najaar bied ik samen met het Collectief4Mediation de mini-cursus (één dag) Mediation en NLP aan. Met behulp van de vaardigheden die binnen NLP zijn ontwikkeld ben je in staat tot nog meer effectiviteit in je communicatie. Voor mediators dus ook een interessant aanbod. De dag bieden we drie keer aan, in het noorden, oosten en midden van het land. Goed om te weten is dat je er ook nog 6 PE-punten mee kunt halen. Mocht je interesse hebben of je wilt je inschrijven. Op de site van C4M kun je er alles over lezen. Hier is de link:

Mediation en NLP: korte cursus

Laatste nieuws

Teamcoaching bij de HAN

In verband met het uitvallen van de trainster bij de opleiding Teamcoaching bij de HAN neemt Han deze taken waar. Fijn dat ik deze klus mag oppakken, een opleiding die […]

Lees meer

Heeft u een vraag? Neem dan contact op.

Contact