Mediation en NLP

Geplaatst op

In het najaar bied ik samen met het Collectief4Mediation de mini-cursus (één dag) Mediation en NLP aan. Met behulp van de vaardigheden die binnen NLP zijn ontwikkeld ben je in staat tot nog meer effectiviteit in je communicatie. Voor mediators dus ook een interessant aanbod. De dag bieden we drie keer aan, in het noorden, oosten en midden van het land. Goed om te weten is dat je er ook nog 6 PE-punten mee kunt halen. Mocht je interesse hebben of je wilt je inschrijven. Op de site van C4M kun je er alles over lezen. Hier is de link:

Mediation en NLP: korte cursus

Laatste nieuws

Bijdrage aan Handboek WMO

Onlangs verscheen bij het Kenniscentrum WMO in Meppel het Handboek WMO verschenen. Het boek kunnen we beschouwen als de vraagbaak voor WMO-consulenten en al die andere professionals die betrokken zijn […]

Lees meer

Heeft u een vraag? Neem dan contact op.

Contact