Training NLP, hoog gewaardeerd

Geplaatst op

De training Communiceren met NLP die door Han Rottink voor de 7e keer is gegeven in opdracht van Volare is een groot succes gebleken. De training werd door de deelnemers met een 8,3 gewaardeerd. Zowel de thema’s die aan de orde kwamen als de wijze van inleiden en oefenen spraken aan. De deelnemers ontvingen tijdens elke bijeenkomst een syllabi van de behandelde stof en de oefeningen die zijn ingetraind. De training omvat vijf bijeenkomsten van ruim 2 uur. Een training die via open inschrijving te volgen is, maar in company ook zeer adequaat. De kennismaking met NLP.

Laatste nieuws

Teamcoaching bij de HAN

In verband met het uitvallen van de trainster bij de opleiding Teamcoaching bij de HAN neemt Han deze taken waar. Fijn dat ik deze klus mag oppakken, een opleiding die […]

Lees meer

Heeft u een vraag? Neem dan contact op.

Contact